scissors-3673063_1920

Detta är Diamandas Historia

Diamanda grundades av mig, Lisa Hillman oktober 2014. som  har sin försäljningskanal  genom webbshopen diamanda.se och diverse loppisar i närområdet.

Jag är uppvuxen i Sandviken strax utanför Gävle. Jag har alltid haft närhet till djur och natur vilket ligger mig varmt om hjärtat. Även dansen har varit en stor del i mitt liv. Sedan några år tillbaka har en av mina största hobbys varit just smycken.

Jag åker även ut på olika loppisar bl.a. till Falun och Borlänge, men även till Gävle.

Hela tiden jag hon för att utveckla och hitta på nya smycken och stilar. Surfar runt på nätet för att hitta lite inspiration, jag gillar inte att kopiera rakt av utan jag vill gärna göra min egna lilla twist på allt som kommer till i verkstan.

Har du några frågor så är det bara att du hör av dig eller om du går och lurar på någon egen design på ett smycke så släng iväg ett mail så skall jag göra vad jag kan!

Nöjda kunder

Nöjda kunder är det viktigaste för Diamanda, det är vår första prioritet!  Därför har vi personlig service och försöker att tillgodose kundens alla behov och önskemål om sin beställning. Vi har något som heter Passformsgaranti. Passar inte armbandet så har kunden möjlighet att få det fixat kostnadsfritt (förutom portot när kunden skickar tillbaka armbandet). Vi försöker alltid att hjälpa till om kundens smycken gått sönder och ser det som en lärdom för oss då vi kan utveckla och förbättra de material vi använder.

Diamandas grundtanke

Jag älskar smycken och speciellt att få göra egna som jag hoppas skall kunna sprida glädje till den som bär smycket. Det är underbart att se leendet när kunden nöjd får sin påse med sina smycken.

Cancerfonden

Pga. alla släktingar och vänner som insjuknat i Cancer så kändes det inte mer än rätt att börja försöka bidra till forskningen för att utrota denna hemska sjukdom. Vi måste börja ta bättre vara på våra medmänniskor, denna sjukdom kan ju drabba vem som helst även dig själv när du minst anar det.

Hjärt & Lungfonden

När jag funderade på om jag skulle utöka min välgörenhet så kom jag på att Hjärt & Lungfonden är ju en perfekt organisation att skänka till. Jag har 3 underbara män i min närhet. Min far, min svåger och min sambo har alla haft/har problem med sitt hjärta och dom har alla gjort en ballongsprängning. Därför är detta val en självklarhet för mig.

BRIS

BRIS var också en självklarhet då jag har varit mobbad varje dag från lekis till sista dagen i gymnasiet. Det var elaka ord och slag och psykisk mobbing genom hela min skoltid från en och samma kille. Dessutom bodde han på samma gata som mig. Sånt sätter sina spår. Man skall vara storsint tycker många och glömma och förlåta men hur skall man kunna göra det? När man tänker tillbaka på sin barndom och det första man då tänker på är all skit man fått vara med om.

Jag vill hjälpa

Därför vill jag vara med och bidra till att dagens barn som råkar ut för andra som inte har hyfs nog att vara snäll mot andra att dom skall få hjälp att få kontakt med någon vuxen och därigenom få styra att ta sig igenom sitt helvete.

Ingen skall behöva vara rädd i skolan. Jag skulle kunna berätta mycket om min uppväxt men vill du veta så är det bara att maila så kan jag berätta. Jag kanske lägger ut min historia här på sidan någon dag.

Produkter

Vårt material är i stor utsträckning nickelsäkert, arbetet med att byta ut befintliga smycken till nickelsäkra material pågår. Pärlorna är i glas, akryl, metall och sten. Även här arbetas det med att göra produktbeskrivningen fullständigt.

Personliga smycken

Vi gör personliga armband där kunden får själv påverka stora delar av designen. Detta gör att kunden kan få ett smycke kunden verkligen vill ha och gillar. Om något ändå inte skulle bli bra och kunden inte blir nöjd så skicka tillbaka armbandet till mig så skall jag justera längd eller färger.

Detta gör jag kostnadsfritt för dig som kund eftersom du är viktigast för mig!!

Företagsuppgifter

Webbshop: http://diamanda.se
Företagsform: Enskild Firma
Godkänd för F-Skatt
Organisations nr: 7204157544
Momsreg.nr: SE720415754401

Adress: Älgstigen 17E
Mail: info@diamanda.se
Telefon & Sms: 070-942 33 38
Jag uppskattar först och främst mail via info@diamanda.se, vårt formulär här på hemsidan eller om du använder dig av Facebook.
Du får också gärna skicka SMS.
Allt detta för att då har vi allt på ”papper” så det blir enklare för oss båda att veta vad som är sagt så då blir det inga missförstånd.
Måste du så får du naturligtvis ringa men jag tar inte emot några beställningar den vägen.

Stora händelser.

10 Oktober, 2014 = Design By Hillko grundades
10 December, 2014 = Design By Hillko dök upp på Facebook.
5 Juni, 2015 = Design By Hillko bytte namn till Diamanda
11 November, 2016 = Diamanda hade sitt första smyckesparty
01 December – 2017 = Diamanda blir registrerat företag
29-30 Juni – 1 Juli 2018 = Diamanda närvarar på Ockelbo marknad
3-4-5 Maj 2019 Diamanda närvarar på Rättviksmarknad

Stäng meny
×
×

Kundvagn